Η εταιρία GeoSLAM ανακοίνωσε την δυνατότητα αναβάθμισης για το ZEB-REVO για δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση SPAR 3D 2017, η προαιρετική αναβάθμιση, η οποία αποτελείται…

Η εταιρία GeoSLAM ανακοίνωσε την δυνατότητα αναβάθμισης για το ZEB-REVO για δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση SPAR 3D 2017, η προαιρετική αναβάθμιση, η οποία αποτελείται από μία βελτιωμένη μονάδα καταγραφής, που έχει τη δυνατότητα να κάνει το registration σε πραγματικό χρόνο.  Με το ενσωματωμένο Wi-Fi, τα αποτελέσματα μπορούν να εμφανίζονται ζωντανά, κατά τη σάρωση, σε οποιαδήποτε συσκευή με web browser, όπως smart phone και tablet.

O Mark Reid, VP of Product Management, δήλωσε: “Η μονάδα καταγραφής είναι συμβατή με όλα τα υπάρχοντα REVO. Η συνεχής, γρήγορη ανάπτυξη της GeoSLAM σημαίνει ότι ήταν σημαντικό να συνεχίσουμε την τμηματική προσέγγιση για να βεβαιωθούμε ότι οι πελάτες μας θα μπορούν να αναβαθμιστούν εύκολα και να αποκτήσουν όλες τις τελευταίες λειτουργίες.”

Ο Richard Betts, CEO, πρόσθεσε: “Τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο επιτρέπουν στους χρήστες να δουν επακριβώς τι έχουν και τι δεν έχουν σαρώσει, πριν τελειώσουν την εργασία, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά. Επιπλέον, το registration γίνεται σε πραγματικό χρόνο και τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σχεδόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μετρήσεων. Ο πιθανώς πιο γρήγορος τρόπος μέτρησης εσωτερικών χώρων, μόλις έγινε ακόμα πιο γρήγορος!”

Η αναβάθμιση σε πραγματικό χρόνο για το ZEB-REVO αναμένεται να είναι διαθέσιμη για παραγγελία το καλοκαίρι του 2017.